top of page
Hemelvaartsdag 2022

Op donderdag 26 mei barst om 11:00 uur opnieuw de strijd los tussen de deelnemende teams tijdens het waterspektakel Geglij in de wei. Een spannende wedstrijd voor de deelnemers, een sensatie voor het publiek! Vele gratis attracties voor de jeugd, gratis entree en volop mogelijkheden voor een hapje en een drankje, is Geglij in de Wei ook in 2022 weer het ultieme dagje uit voor het hele gezin! 

DSC_7054.JPG
HOOFDATTRACTIE

In 2022 zal de inmiddels legendarische helling weer aan de Sint Jansgildestraat verrijzen.
Meer dan 60 teams zullen met een eigen vaartuig vanaf deze helling het water tegemoet glijden om vervolgens zo snel mogelijk de bel te luiden, die 25 meter verderop hangt.Zal team 'Watervrienden Didam' dit jaar worden verslagen of gaan ze voor de 2e editie op rij met de beker naar huis?

DSC_7157.jpg
VERTIER VOOR DE JEUGD

De Mega Jungle Survival Stormbaan van 50 meter, een spannend piratenschip, mogelijkheid om je te laten schminken, een bewegende Finding Nemo, een carrousel voor de allerjongste bezoekers en het hilarische bumper bubbel voetbalspel... zomaar wat activiteiten waarmee de jeugd zich op Hemelvaartsdag geen moment hoeft te vervelen!

DSC_7246.jpg
HET ULTIEME DAGJE UIT

Naast een sensationele attractie, de topband Pas-op! en de vele attracties voor de jeugd, zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om ook de innerlijke mens te voorzien van een hapje en een drankje. En dat voor normale prijzen, terwijl de entree en alle attracties nog eens gratis zijn ook! Geglij in de Wei is gewoon het allerleukste familie-uitje op Hemelvaartsdag!

bottom of page