top of page

25 mei 2022 INGLIJPARTY

In 10 jaar tijd speelde coverband MillStreet meer dan 1500 live optredens met succes in binnen en buitenland. Met hun onuitputtelijke energie en uitstraling blijven zij graag geziene gasten in elke discotheek, feesttent of evenement, bruiloft en bedrijfsfeest door heel Nederland en daarbuiten. 
Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, 100% dance, pop, rock en party covers. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 6 ervaren muzikanten. Ondersteund door een mega moderne licht en geluidshow met uitstekende technici. Voor elk feest of budget probeert MillStreet een goede oplossing aan u te bieden.

Na een 'stilte" van bijna 7 jaar heeft Marc van Demen besloten om een nieuwe start te maken met de coverband MillStreet. Vanaf 1996 was Marc 'het gezicht" van de band tot eind 2005. In oktober 2011 heeft de band in haar originele bezetting nog een reünieconcert gegeven in de Schaapskooi te Oijen. Tijdens dit optreden kwamen er veel positieve reacties los van boekingskantoren, zaaleigenaren en de fans. Door deze 'kriebels" besloot Marc om de band een nieuw leven in te blazen. De band was sinds enkele jaren uit elkaar mede door het wegvallen van zijn toenmalige leadzanger Waylon (bekend van oa The Voice)

"Een feest van herkenning" Of u nu van 70's, 80's of 90's houdt"
Ook deze editie staat die weer in het voorprogramma en in de pauzes van Millstreet, de inmiddels wel onze eigen huis-DJ te noemen; DJ Niels

bottom of page